Unge

De unge i Solrød Frikirke mødes, foruden til gudstjeneste, i en månedlig brunchgruppe.

Gruppen består af ca. 10 unge i alderen 18-26 år. I brunchgruppen er vi gode til at spise og grine sammen. Og så taler vi om tro! Vi taler om, hvordan det er at være ung med en masse om ørene - uddannelse, venner, fester, familie, hobby'er - og stadig leve et liv med Gud.

Et liv som ung kristen kan synes besværligt og moraliserende, men i fællesskabet får vi mulighed for at reflektere over dagligdagens udfordringer og vores personlige tro. Man behøver ikke være kristen for at komme i brunchgruppen. Vores snakke er personlige og vedrørende, og foregår ikke på et højt spirituelt eller intellektuelt niveau, men vi diskuterer livets store spørgsmål.

Nye grupper

Vi arbejder på at starte en ny gruppe af unge i konfirmationsalderen. Hvis du er interesseret i at være med i gruppen, så kontakt Mai-Brit Tvilling for mere information. Kontaktinformationer findes her >

Nanna Andreasen
Tlf.nr. 3071 0450