Solrød Frikirke - En del af Metodistkirken
Åbne hjerter - Åbne sind - Åbne døre

Velkommen til Solrød Frikirkes ansigt på nettet.

Hvis du har lyst til at møde os, er du mere end velkommen til at komme til en af vores gudstjenester eller møde op til et af vores andre arrangementer.

Kig dig omkring på vores hjemmeside, ring til os eller mød op.

Vi holder gudstjenester på Solrød Gl. Skole, Højagervænget 31, 2680 Solrød strand 

-  og du er velkommen.

 

Mød os på Solrøds kulturdag i Solrød centret

Lørdag d. 27. august fra kl. 10.00 til 14.00 kan du møde Solrød frikirke ved Solrøds kulturdag. Her har du mulighed for at høre mere om vores nye tiltag for børn og unge - tale med de, som engagerer sig i integrationsarbejdet samt møde vores gospelkor Jacob's Ladder. Du har også mulighed for at lytte til Jacob's Ladder og svinge med, når de synger ved den runde scene kl. 10.30 og igen ved Aktivitetscentret kl. 13.00
 

Hvem spurgte du om råd - hvem fik betydning for dig? 

Gudstjeneste søndag d. 28. august kl. 10.30 har temaet om rollemodeller. Det er samtidigt også en særlig festgudstjeneste, hvor vi har konfirmation samt vil byde velkommen til vores nye ansatte Maria Thaarup. 
Vi har børnekirke og efterfølgende fælles brunch. Det foregår på Solrød gl.skole, Højagervænget 31, Solrød. Vi glæder os til at se dig.
 

Info-aften om Solrød frikirke

Måske du allerede har en eller anden form for relation til Solrød firkirke, og nu vil du gerne have yderligere indblik i kirkefællesskabet. Så skal du komme til info-aften tirsdag d. 30.august kl. 19.30. Her har du mulighed for at høre mere om, hvilken størrelse Solrød frikirke er, medlemsskab og så videre. Det er en helt uforpligtende aften, hvor du kan stille de spørgsmål, du har omkring kirken. Tilmelding sker på enten facebook eller pr.mail til mai-brit@solrodfrikirke.dk. Vi mødes hos pastor Mai-Brit Tvilling, Solbærhaven 17, Solrød Strand. 
 

Åben korøvelse hos Jacob's Ladder

Har du lyst til at synge spruldrende og levende gospel, så kom til åben korøver hos Jacob's Ladder onsdag d. 31.august kl.19.00 på Solrød gym. Måske du har lyst til at fortsætte - du skal være hjertelig velkommen.

 

 

Se de nyeste nyhedsbrev /Files/Nyhedsbreve/juni-juli-16.docx

 

 

Se de seneste billeder på

 

 

 

 

 

Arrangementer

  • 30. august 2016 18:30
    Se mere på forsiden
  • 31. august 2016 19:00
    Gospel på Solrød Gymnasium
  • 1. september 2016 16:00
    Mød op hos pastor Mai-Brit Tvilling, Solbærhaven 17, 2680 Solrød