Solrød Frikirke - En del af Metodistkirken
Åbne hjerter - Åbne sind - Åbne døre

Velkommen til Solrød Frikirkes ansigt på nettet.

Du er velkommen til at komme til en af vores gudstjenester eller møde op til et af vores andre arrangementer.

Kig dig omkring på vores hjemmeside, ring til os eller mød op.

Vi holder gudstjenester på Solrød Gl. Skole, Højagervænget 31, 2680 Solrød Strand

-  og du er velkommen.

Julekoncert med vores gospelkor Jacob’s Ladder og Kefas onsdag d. 11. dec. kl. 20.00 - Jerusalemskirken, Kbh.

Traditionen tro, har Jacob’s Ladder og Kefas fælles julekoncert. Mangler du julehumøret og stemningen, så skal du komme til julekoncerten. Samtidig har du også mulighed for at støtte Danmissions Luciastafet, som er til fordel for udsatte børn i Afrika, Asien og Mellemøsten. Børnene får mulighed for komme i skole, tid til at lege og vokse op under sunde og trygge forhold.

Musikalsk storytelling søndag d. 15. dec. kl. 10.30 - Solrød gl. skole.

Den største kærlighedsfortælling, nemlig Guds kærlighedsdrama, hører du denne søndag. Gennem sang og musik fra gospelkoret Jacob’s Ladder og vores lovsangsteam samt læsninger fra biblen vil du erfare en smuk storytelling. Luciabørnene sætter tyk streg under, at LYSET skinner i mørket.

Julegudstjeneste tirsdag d. 24. dec. kl. 14.00 - Solrød gl. skole

Dagen vi har ventet på, er kommet. Inden stegen skal i ovnen, så kom til julegudstjensten, hvor vi fejrer og bekræfter, Gud selv er kommet til vores verden. Nu er det jul.

MSA’s Jule- og Nytårsfest tirsdag d. 30. dec. - Jerusalemskirken

Vi har igennem en del år stillet med et servering- og oprydningshold til MSA's ( Metodistkirkens sociale arbejde ) jule- og nytårsfest, som afholdes for MSA’s brugere. Har du lyst til at være med, så kontakt Mai-Brit Tvilling på mail mai.brit.tvilling@metodistkirken.dk

Juleaften indsamling til missionsarbejde

På missionsrådets vegne vil jeg sende en hilsen til alle menigheder og venner af missionsarbejdet. Nu venter julen lige rundt om hjørnet, og i denne anledning vil vi igen opfordre alle til at støtte ”Verdens fattigste”. I år vil rådet igen anbefale en indsamling til projektet, ”Den gode forbindelse” i DR Congo. Vi har siden 2006 været med til at installere 5 vandværker, der giver rent vand til tusindvis af mennesker i Mulungwishi og nærliggende landsbyer. Rent vand er selvfølgelig afgørende for befolkningens sundhed, og projektet har stadigvæk uundværlig betydning for hele området.

Der er ikke desto mindre opstået problemer med flere vandpumper, som vil kræve omfattende reparationer. Det vil vi gerne være med til! Derfor vil vi samle ind til projektet på juleaften, som bl.a. vil gå til køb af de nødvendige materialer. Der er i øvrigt planer om, at samle et arbejdshold evt. i sommer 2020, som kan stå sammen med congoleserne omkring reparationerne. (Oplysningerne bliver bekendtgjort senere).

På forhånd tak for alle bidrag til julekollekten på vegne af verdens fattigste!

Guds fred og nåde,

Mark Lewis, Missionssekretær

Smågruppe

Smågrupperne er også godt i gang, og har du lyst til at høre mere om, hvad en smågrupper er, så kontakt enten Anette Steinvig på tlf. 53538584 eller pastor Mai-Brit Tvilling på 28687174.

Vi har opdateret vores persondatapolitik.

Se de seneste billeder på

• Musikalsk storytelling søndag d. 15. dec. kl.10.30 på Solrød Gl. Skole

• Julegudstjeneste tirsdag d. 24. dec. kl. 14:00 på Solrød Gl. Skole