Solrød Frikirke - En del af Metodistkirken
Åbne hjerter - Åbne sind - Åbne døre

Velkommen til Solrød Frikirkes ansigt på nettet.

Du er velkommen til at komme til en af vores gudstjenester eller møde op til et af vores andre arrangementer.

Kig dig omkring på vores hjemmeside, ring til os eller mød op.

Vi holder gudstjenester på Solrød Gl. Skole, Højagervænget 31, 2680 Solrød Strand

-  og du er velkommen.

Sommergudstjeneste på søndag d. 14.7.19

Solen skinner, vi har sommerferie, og på søndag d. 14.juli har Solrød frikirke sommergudstjeneste. Det sker hos familien Tvilling, Solbærhaven 17, Solrød strand kl. 10.30. Temaet er “Det sker, når du hviler”, så du kan bare slappe af og nyde musikken, som vil præge gudstjenesten. Efter gudstjenesten bydes på en lille forfriskning.

Vi ses på søndag.

Honduras 2019

Vores venner i Honduras venter!

I ugerne 28, 29 og 30 2019, drager endnu et dreamteam fra Solrød Frikirke til Honduras.

Det bliver en tur hvor deltagerne skal:

Lære og opleve en masse om Honduras som land, kultur og nation.

Være sammen med en masse dejlige børn

Møde inspirerende kristne med spændende hverdage

Få nye venner og oplevelser

Lade os forandre i sjæl, krop og sind

Vende hjem til Danmark som ambassadører for et land, der har brug for at få fortalt dets historie i Europa.

Vi har opdateret vores persondatapolitik.

Se de seneste billeder på