Solrød Frikirke - En del af Metodistkirken
Åbne hjerter - Åbne sind - Åbne døre

Velkommen til Solrød Frikirkes ansigt på nettet.

Hvis du har lyst til at møde os, er du mere end velkommen til at komme til en af vores gudstjenester eller møde op til et af vores andre arrangementer.

Kig dig omkring på vores hjemmeside, ring til os eller mød op.

Vi holder gudstjenester på Solrød Gl. Skole, Højagervænget 31, 2680 Solrød strand

-  og du er velkommen.

Medlemsoptagelse

Måske du har din gang i Solrød Frikirke, der er en Metodistkirke, fra tid til anden, og nu kunne du godt tænke dig at høre mere om, hvad Metodistkirken er for en størrelse samt, hvordan man vælger kirken til som sit kirkefællesskab. Så skal du ikke holde dig tilbage, men kom endelig og stil dine spørgsmål. Vi fejrer medlemsoptagelse søndag d. 2. dec., og måske det bliver dig, vi skal byde særligt velkommen til. Har du brug for at tale med præsten inden info-mødet, så ring på tlf.nr. 2868 7174.

Næste Gudstjeneste med barnedåb søndag 18.11.2018

Glæd dig til næste gudstjeneste søndag d. 18.11 kl. 10.30 på Solrød Gl. Skole. Mangfoldighed er godt - det kan de fleste sige ja til, men hånden på hjertet, så er det også en kunst at balancere i. Temaet for gudstjenesten er mangfoldighed. Dåbsfamilien inviterer på efterfølgende frokost.

Dansk Flygtningehjælp

Tak til alle som var med til at opnå et godt resultatat i indsamlingen til Dansk Flygtningehjælp i Solrød kommune. På trods af det laveste antal indsamlere i 10 år, opnåede vi alligevel et godt resultat på 55.900,- kr. Tak til alle givere - tak til indsamlerne, der år efter år eller for første gang var med i indsamlingen. "Jeg kan ikke gå en rute mere, da jeg nu er lidt gangbesværet, men jeg kan sagtens stå ved stationen og samle ind til flygtninge i brandpunkter verden over", var ordene fra en ældre mand. "Vi tager en rute mere, for vi vil altså samle mere ind", var ordene fra to helt unge piger. Hvor er det rørende og givende at være til del af sådan et netværk. "Vi ses igen til næste år".. var de sidste ord jeg hørte fra en indsamler. JEP.. det kan du tro. Vi ses til næste år - det er 1. søndag i november.

Julehjælp

I perioden 8. nov. - 7. dec. 2018 vil man kunne søge om hjælp til at holde jul.

Klik på ansøgningskemaet. Du har 2  muligheder: Word-format eller i PDF-format

Ansøgningsskema i Word

Ansøgningsskem i PDF

Alle kan søge. Ene forsørgere og familier prioriteres.

Julehjælpen er fødevarer til julen, såsom flæskesteg eller kalkun, frugt, godter, nødder, pålæg og meget meget mere.

Alt i alt er der for mere end 750 kr. i julepakken.

Honduras 2019

Skal du bare være med på det billede? Det er der mulighed for. Kom til info-møde vedr. Solrød Frikirkes teamtur til Honduras sommeren 2019. Her kan du høre mere om, hvad du kan forvente og erfare på sådag en tur. Flere af dem, som har været afsted før, er klar til at svare på alle dine spørgsmål. Vi ser frem til at dele ud af vores glæder ved teamturene til Honduras, og hvem ved... måske du er med på billederne af teamturen 2019. Vi ses hos familien Hønnicke, Rigensgade 21, 4 sal, København K. Kontakt Jonatan Steinvig for yderligere info på tlf. 21124956

Vi har opdateret vores persondatapolitik.

Se de seneste billeder på

• Julegudstjeneste søndag d. 02.12.18 kl. 10:30 på Solrød Gl. Skole

06-11-2018