Solrød Frikirke - En del af Metodistkirken
Åbne hjerter - Åbne sind - Åbne døre

Velkommen til Solrød Frikirkes ansigt på nettet.

Hvis du har lyst til at møde os, er du mere end velkommen til at komme til en af vores gudstjenester eller møde op til et af vores andre arrangementer.

Kig dig omkring på vores hjemmeside, ring til os eller mød op.

Vi holder gudstjenester på Solrød Gl. Skole, Højagervænget 31, 2680 Solrød strand

-  og du er velkommen..

JULEFEST på søndag.

Kejser Augustus kalder til folketælling - så skynd jer at komme til en "Travl dag i Bethlehem."

Julehjælp - Her kan du finde ansøgningsskema til julehjælp Julehjaelp/ansoegningsskema

Se det nyeste nyhedsbrev

Se de seneste billeder på

Arrangementer

• Foruden Kejser Augustus kan du også møde nogle får, synge med på gospeljulesang, hjælpe kromutter, spise julebrunch, danse om juletræet osv. Måske hvis vi er heldige kommer Julemanden også.  Det foregår hos Solrød frikirke, Højagervænget 31, Solrød strand søndag d. 4.dec. kl. 10.30. Vi glæder os til at se dig.