Solrød Frikirke - En del af Metodistkirken
Åbne hjerter - Åbne sind - Åbne døre

Velkommen til Solrød Frikirkes ansigt på nettet.

Hvis du har lyst til at møde os, er du mere end velkommen til at komme til en af vores gudstjenester eller møde op til et af vores andre arrangementer.

Kig dig omkring på vores hjemmeside, ring til os eller mød op.

Vi holder gudstjenester på Solrød Gl. Skole, Højagervænget 31, 2680 Solrød strand

-  og du er velkommen..

Kristi Himmelfart på Solborgen - Torsdag d. 10.05.2018.

Så er det blevet tid til Kristi Himmelfart på Solborgen. Dagen står på fællesspisning, Gudstjeneste, fodbold, og store isvafler sammen med gode folk fra både Jerusalemskirken, Greve Frikirke og Solrød Frikirke.

Vi mødes på Solborgen, Strandgårdsleddet, 4560 Vig, kl. 12.00 til frokost. Du/I skal bebringe en ret til fællesbordet.

Hvis du har brug for et lift kontaktes Mai-Brit Tvilling på tlf. 2868 7174

Tag med til Pinse på Herrens Mark

2. pinsedag dag – den 21. maj kl. 11 – holder kirkerne i Greve og Solrød en festlig friluftsgudstjeneste på plænen ved Mosede Fort. Det er 16. gang, at kirkerne går sammen om Pinse på Herrens Mark.

I år fejres gudstjenesten under overskriften ”Guds mange stemmer”, for lige så vel som vi mennesker henvender os til Gud på forskellige måder, taler han også til os.

I lighed med tidligere år vil der under gudstjenesten være en vandring, hvor børn og voksne kan gå på opdagelse i de forskellige kirkers pavilloner og med alle sanser erfare, hvordan Gud med sine mange stemmer taler til os. Glæd dig bl.a. til at høre om Guds stemme gennem engle, musik og som en brand i hjertet.

Gospelgudstjeneste d. 3.6.18 kl. 10.30 på Solrød Gl. skole

Det bliver en af de "store" gudstjenester. Gospelkoret Jacobs Ladder synger, lægprædikanterne viser hvad de har lært og Katja leder gudstjenesten med sikker hånd. Glæd jer!

Kom til Metodistkirkens Landsmøde.

I dagene d. 31. maj-3. juni 2018 afholder Metodistkirken Landsmøde på Idrætsefterskolen Lægården. Læs mere her.

Se de seneste billeder på

• Gudstjeneste på Solrød Gl. Skole d. 03.06.18 kl. 10.30

08-05-2018