Solrød Frikirke - En del af Metodistkirken
Åbne hjerter - Åbne sind - Åbne døre

Velkommen til Solrød Frikirkes ansigt på nettet.

Du er velkommen til at komme til en af vores gudstjenester eller møde op til et af vores andre arrangementer.

Kig dig omkring på vores hjemmeside, ring til os eller mød op.

Vi holder gudstjenester på Solrød Gl. Skole, Højagervænget 31, 2680 Solrød Strand 

-  og du er velkommen.

 

Nu er kirkerne åbne, og det er bestemt trygt at gå i Metodistkirken.

Kirkerne er del af 2. face i genåbningen, og dermed kan man begynde at komme i kirke nu. Det er dog således, at vi, Solrød Frikirke, ikke har / ejer en bygning, og dermed gælder denne åbning ikke os. Vi er kirke - vi er de levende stene, og vi holder vores gudstjenester, aktiviteter og samlinger forskellige steder inkl. vores egne hjem. Vi er derfor underlagt foreningslivets restriktioner med forsamlingsforbud på 10. Vi er kirke også i disse corona-tider. Vi mødes i mindre grupper, benytter digitale medier, telefonen, og gåture to ad gangen. Men det varer altså lidt endnu, førend vi kan samles flere end 10 til en gudstjeneste. 
Husk på, at du altid er meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere om eller deltage i Solrød Frikirke.

 

Gudstjeneste søndag d. 14.06.20 kl. 10:30

Yderligere info følger snarest.

 

Coronakrisen

Alt er gået i stå… og dog.., så alligevel ikke. Det er korrekt, vi ikke kan mødes i de forskellige fællesskaber, som vi plejer, men vi fastholder nærværet i vores netværk. Vi mødes på kryds og tværs digitalt og heldigvis er der også mening i at se hinanden på f.eks. Facetime eller zoom. Har du lyst til en gåtur med afstand, så kontakt vores præst, Mai-Brit Tvilling, på tlf. 28687174 eller skriv en mail. Det samme går sig gældende, hvis du har nogle bedeemner. Vi har folk, som vil bede for og med dig. Hold dig ikke tilbage – vi online og klar til at “mødes” med dig.  Hvis du ønsker at modtage “et ord fra præsten” skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du kan også læse det på vores facebookside https://www.facebook.com/solrodfrikirke/?ref=bookmarks. Vi joiner de on-line gudstjenester vores andre menigheder i Metodistkirken afholder. Om det kan du også finde mere på vores facebookside.

Vi er sammen på afstand, hvilket er godt, dog er det altid ekstra svært for nogle. Hold dig ikke tilbage, hvis du har lyst til en snak eller brug for nærvær. Hold dig heller ikke tilbage, hvis du har overskud og gerne vil være behjælpelig med noget.

Vi glæder os rigtig meget til at ses  live og ikke nøjes med on-line, men indtil den tid kommer, vil vi ønske dig Guds rige velsignelser og nåde i dit og dine kæres liv og hverdag.

Gud siger: “Her er den, jeg har udvalgt, han er den, jeg støtter. Det er ham, jeg har valgt til at arbejde for mig, ham elsker jeg. Jeg har givet ham min ånd, og han skal sørge for retfærdighed til alle. Han råber ikke. han hæver ikke stemmen, han taler ikke højt på gadehjørnerne. Han knækker ikke mennesker, der er ved at gå i stykker, og han slukker ikke det lys, der er ved at gå ud. Han sørger for, at retfærdigheden vinder. Han giver ikke op, før han har indført retfærdighed på hele jorden.” Gammel Testamente, Esajas bog kapitel 42, versene 1-4

Guds fred

Solrød Frikirke.

 

Generalforsamling i MBUK og årsmøde i Solrøde Frikirke

Generalforsamling i MBUK samt Årsmøde i Solrød Frikirke…  skulle have været torsdag d. 19. marts, men grundet corona blev det udskudt til tirsdag d. 28. april.

Det historiske møde fungerede rigtigt fint og inden længe vil du have mulighed for at se referatet af mødet her på hjemmesiden. Ligeledes har du stadig mulighed for at læse indberetningen, statistikkerne og se på regnsakberne og budgette:.

Årsmødemateriale 2020

Regnskab og budget

MBUK regnskab og budget

Aldersstatistik

Solrødstatistik

 

              

Smågruppe

Smågrupperne er også godt i gang, og har du lyst til at høre mere om, hvad en smågrupper er, så kontakt enten Anette Steinvig på tlf. 53538584 eller pastor Mai-Brit Tvilling på 28687174.

 

Vi har opdateret vores persondatapolitik.

Læs mere her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se de seneste billeder på