Solrød Frikirke - En del af Metodistkirken
Åbne hjerter - Åbne sind - Åbne døre

Velkommen til Solrød Frikirkes ansigt på nettet.

Hvis du har lyst til at møde os, er du mere end velkommen til at komme til en af vores gudstjenester eller møde op til et af vores andre arrangementer.

Kig dig omkring på vores hjemmeside, ring til os eller mød op.

Vi holder gudstjenester på Solrød Gl. Skole, Højagervænget 31, 2680 Solrød strand

-  og du er velkommen..

Gudstjeneste på søndag kl. 10.30

Mange har sikkert en mening om skikke, der kommer fra USA, men Thanksgiving er en fin tradition. Gudstjenesten på søndag er fyldt med taknemmelighed i ord og praksis. Hør også hvordan taknemmelighed findes i glæden ved at hjælpe andre. Det vil nogle af vores Honduras hjemvendte unge give os indblik i. Så kom til gudstjeneste i Solrød frikirke på søndag kl. 10.30. Vi holder til på Højagervej 31, Solrød strand. Vi har børnekirke samtidigt med gudstjenesten og efterfølgende fælles brunch. Vi glæder os til at se dig.

Julehjælp

Solrød Frikirke ønsker alle en glædelig jul. I år igen uddeler vi julepakker til økonomisk trængende. Julehjælpen består af mad og søde sager. Du kan finde ansøgningsskemaet og mere info her. Deadline 1. december.

Læs det seneste nyhedsbrev her juli

Se de seneste billeder på