Solrød Frikirke - En del af Metodistkirken
Åbne hjerter - Åbne sind - Åbne døre

Velkommen til Solrød Frikirkes ansigt på nettet.

Hvis du har lyst til at møde os, er du mere end velkommen til at komme til en af vores gudstjenester eller møde op til et af vores andre arrangementer.

Kig dig omkring på vores hjemmeside, ring til os eller mød op.

Vi holder gudstjenester på Solrød Gl. Skole, Højagervænget 31, 2680 Solrød strand

-  og du er velkommen..

Musikalsk story telling d. 17.12.17 kl. 10.30

Vi har som altid også børnekirke og efterfølgende fælles brunch.
Kom og hør den bedste fortælling ever - Vi glæder os til at se dig.

Julegudstjeneste søndag d. 24.12.17

Vi glæder os til at se dig juleaftensdag kl. 14.00.

Julehjælp

Solrød Frikirke ønsker alle en glædelig jul. I år igen uddeler vi julepakker til økonomisk trængende. Julehjælpen består af mad og søde sager. Du kan finde ansøgningsskemaet og mere info her. Deadline 1. december.

Se de seneste billeder på

• Pagtsgudstjeneste søndag d. 07.01.18 kl. 10.30

28-11-2017
    Info følger Det foregår på Solrød Gl. skole Højagervænget 31, 2680 Solrød Strand
  • Julegudstjeneste d. 24.12.17 kl. 14.00 på Solrød Gl. Skole

28-11-2017
    Info følger. Det foregår på Solrød Gl. skole Højagervænget 31, 2680 Solrød Strand
  • Musikalsk story telling søndag d. 17.12.17 kl. 10.30

28-11-2017
    Søndagens gudstjeneste i Solrød frikirke er en musikalsk fortælling. Vores gospelkor Jacob's Ladder og lovsangsteam vil gennem sang, musik og tekster fra biblen give dig indblik i den bedste fortælling ever - nemlig Guds kærlighedsberetning. Vi har som altid også børnekirke og efterfølgende fælles brunch. Kom og hør den bedste fortælling ever - Vi glæder os til at se dig.