Solrød Frikirke - En del af Metodistkirken
Åbne hjerter - Åbne sind - Åbne døre

Velkommen til Solrød Frikirkes ansigt på nettet.

Du er velkommen til at komme til en af vores gudstjenester eller møde op til et af vores andre arrangementer.

Kig dig omkring på vores hjemmeside, ring til os eller mød op.

Vi holder gudstjenester på Solrød Gl. Skole, Højagervænget 31, 2680 Solrød Strand

-  og du er velkommen.

Musikcafe tirsdag d. 12.11.19 fra kl. 18:00-20:00

Gemmer der sig en lille digter, dansemus eller sanger i dig, eller ønsker du bare at læne dig tilbage og blive underholdt? Så kom til "Open Mic" musikcafe med Solrød Frikirke!

Arrangementet vil finde sted i Solrød Aktivitetscenter, som ligger få minutters gang fra Solrød station. Man vil blive budt på kaffe/te og lidt til den søde tand.

For at få aften til at blive helt uforglemmelig har vi brug for DIG! Alle har et talent, men hvad er dit? Sidder du inde med et kreativt talent - det kan være alt fra at gå på line, slå dig løs på en guitar eller gi den gas med poetry slam. Mulighederne er utallige og kun fantasien sætter grænser. Er du interesseret i at optræde (omfang max 5-10 min.), så skriv endelig til Clara Steinvig på facebook eller tlf. 22924616

Kom og underhold samt oplev talenteters mangfoldighed!

Gudstjeneste på søndag kl. 10.30 på Solrød Gl. Skole

Info følger

Julehjælp

Nu er det jul igen, nu det jul igen..” og det er jo dejligt, men det betyder også en hel del ekstra udgifter.
Solrød frikirke vil gerne hjælpe - du kan ansøge om julehjælp, der består af varer til julemiddagen samt til juledagene.
Ansøgningsskemaet finder du nederst i teksten. Er du i tvivl om, hvordan det skal udfyldes, kan du komme forbi gudstjenesten d. 17. november kl. 10.30.
Efter gudstjenesten vil et team af folk være dig behjælpelig - Du er hjertelig velkommen.

Ansøgningsfrist 8. december

Download skemaet her

Vi samlede næsten kr. 50.000 ind ved den årlige indsamling til Dansk Flygtningehjælp

Med hjlæp fra mange frivillige i Solrød lykkedes det os at indsamle kr.49.276 til gavn for flygtninge.

I Bangladesh kæmper traumatiserede rohingyafamilier for at overleve i verdens største flygtningelejr. I Yemen truer sulten millioner af mennesker på livet. Og i Syrien er millioner af familier fortsat på flugt fra den blodige borgerkrig.

Du kan redde liv

“Du kan redde liv” - hvert minut tæller, når et menneske får hjertestop. Men hvad skal man gøre?
Solrød frikirke i samarbejde med frivillig fra hjerteforening tilbyder et kursus “introduktion i genoplivning”, hvor man kan lære førstehjælp og hvordan man bruge et hjertestarter. Det sker efter gudstjenesten d. 17. november, som er kl.10.30. Du skal bare tilmelde dig på

Vi ses - Kærlig hilsen Solrød Frikirke.

Tjek lige denne "Honduras-video" ud

Maja som deltog i sommerens Honduras-tur har lavet denne flotte video. Tjek den ud her

Smågruppe

Smågrupperne er også godt i gang, og har du lyst til at høre mere om, hvad en smågrupper er, så kontakt enten Anette Steinvig på tlf. 53538584 eller pastor Mai-Brit Tvilling på 28687174.

Vi har opdateret vores persondatapolitik.

Se de seneste billeder på

• Gudstjeneste og julefest søndag d. 01.12.19 kl. 10:30 på Solrød Gl. Skole

11-11-2019
  • Gudstjeneste med Gospel og Lucia søndag d. 15.12.19 kl. 10:30 på Solrød Gl. Skole