Solrød Frikirke - En del af Metodistkirken
Åbne hjerter - Åbne sind - Åbne døre

Velkommen til Solrød Frikirkes ansigt på nettet.

Hvis du har lyst til at møde os, er du mere end velkommen til at komme til en af vores gudstjenester eller møde op til et af vores andre arrangementer.

Kig dig omkring på vores hjemmeside, ring til os eller mød op.

Vi holder gudstjenester på Solrød Gl. Skole, Højagervænget 31, 2680 Solrød strand

-  og du er velkommen..

Høstgudstjeneste søndag d.23.09.18 på Solrød Gl. Skole

Alle gode gaver
de kommer ovenned,
så tak da Gud, ja, pris dog Gud
for al hans kærlighed!

Sådan synger vi i J.A.P Schulz's høstsalme og vi skal denne søndag fejre alt det vi får fra Guds skaberværk: Naturen.

Kom og vær med til en stor festgudstjeneste for hele familien. Vi garanterer som altid et stemningsfuldt lovprisningsfællesskab, nærværende børnekirke, forkyndelse i en relevant kontekst, åbent nadverbord, gode bedefaciliteter og afslutningsvis: En hyggelig brunch.

OBS. Du kan medbringe en frugt- eller grøntsagskurv, eller et andet bidrag (måske) fra egen avl, som efter gudstjenesten vil blive solgt på auktion. Det indtjente går ubeskåret til menighedens sociale arbejde i Honduras.

Ungdoms- og spejderpræst Maria Thaarup taler og Lægprædikant Katja Bøhling-Petersen leder. Alle er velkomne.

TUF 2018

TUF er for alle unge, der er blevet konfirmeret. TUF afholdes på Idrætsefterskolen Lægården d. 5.-7. oktober.

Ligesom sidste år afholdes konfirmandlejr på samme tid, så alle konfirmander i Metodistkirken kommer også med.

Mere information om pris, tid og tema finder du her.

Vi har opdateret vores persondatapolitik.

Se de seneste billeder på

• Høstgudstjeneste søndag d.23.09.18 på Solrød Gl. Skole

12-09-2018