Gudstjenester

I Solrød Frikirke laver vi gudstjenester, der formidler Guds nærvær på en levende, inspirerende og relevant måde til nutidens mennesker. For os er gudstjenester en tid, hvor vi samles for at høre fra Gud og være sammen med Gud og hinanden.

Vores gudstjenester:

• Er åbne for alle.
  • Er præget af sang og musik.
  • Indeholder et børnehjørne, hvorefter der er børnekirke for børnene.
  • Indeholder nadver – hvor alle selvfølgelig er velkomne.
  • Er for alle sanser og indeholder tit filmklip, lystænding og bønnestationer.

Vi tror, det er godt at bede for hinanden, derfor kan du altid blive bedt for efter gudstjenesten, enten af præsten eller en anden.

Efter gudstjenesten er der brunch eller en let frokost, hvor alle er velkomne til at deltage.

Som frikirke modtager vi ingen penge fra det offentlige og får heller ikke lokaletilskud. Derfor har vi en frivillig indsamling under gudstjenesten, der går til at støtte vores arbejde det arbejde vi udfører.

Præst
Mai-Brit Tvilling